Herbatka fix BORÓWKOWA owocowo-ziołowa

Herbatka fix BORÓWKOWA owocowo-ziołowa
zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
-
Dawka
2,5 g
Ilość
20 toreb.
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: KRAKOWSKIE ZAKŁADY ZIELARSKIE "HERBAPOL" W KRAKOWIE S.A.

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Herbatka fix BORÓWKOWA owocowo-ziołowa - ulotka preparatu

Herbatka fix BORÓWKOWA owocowo-ziołowa - opis

Zastosowanie:

Herbatka o łagodnym smaku owoców borówki. Polecana do spożycia jako napój gorący lub zimny. Owoc borówki czernicy oraz owoc dzikiej róży stanowią naturalne bogactwo dla organizmu.

Herbatka fix BORÓWKOWA owocowo-ziołowa - skład

Owoc róży dzikiej, owoc borówki czernicy (czarna jagoda).

Herbatka fix BORÓWKOWA owocowo-ziołowa - dawkowanie

Zaparzać wrzątkiem pod przykryciem przez 5-10 minut.

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Herbatka fix BORÓWKOWA owocowo-ziołowa

    Herbatka fix BORÓWKOWA owocowo-ziołowa

    20 toreb. - 2,5 g
    KRAKOWSKIE ZAKŁADY ZIELARSKIE "HERBAPOL" W KRAKOWIE S.A.
    Powiązane artykuły
    Zdrowe przepisy

    Mrożona herbata

    Tak zwana ice tea, czyli mrożona herbata, to idealny sposób na orzeźwienie. Napój ten zawiera w sobie substancje, które podnoszą poziom naszej odporności, zbijają zły cholesterol, a nawet opóźniają proces starzenia skóry. Jest doskonała dla aktywnych...

    Ciąża i dziecko

    Dlaczego warto jeść kalafiora?

    Dlaczego warto jeść kalafiora?

    Pospolite superwarzywo Nieustannie słyszymy, że warzywa i owoce w intensywnych kolorach mają najwięcej cennych składników. Ta zasada nie odnosi się do kalafiora - niepozorne białe warzywo, należące do rodziny kapustowatych, to źródło substancji o działaniu...

    Produkty żywnościowe

    6 produktów, które poprawią i pogorszą twój nastrój

    6 produktów, które poprawią i pogorszą twój nastrój

    Jesienna depresja Jesienią coraz więcej osób skarży się na sezonowe zaburzenia afektywne, popularnie zwane jako SAD (Seasonal Affective Disorder). To rodzaj depresji, która pojawia się po lecie. Spowodowana jest zmniejszeniem poziomu światła słonecznego...

    Diety od A do Z

    Dieta na dobry wzrok

    Każda dieta na wzrok powinna być bogata w warzywa i owoce, ponieważ są one cennym źródłem antyutleniaczy, które neutralizują działanie wolnych rodników. Zdrowe oczy to jedna z oznak dobrego funkcjonowania organizmu. Właściwe odżywianie pozytywnie wpływa...

    Zbilansowana dieta - charakterystyka, zasady, zdrowe produkty żywieniowe

    Czego powinniśmy nauczyć się od Brazylijczyków na temat zdrowej diety?

    Czego powinniśmy nauczyć się od Brazylijczyków na temat zdrowej diety?

    Co kilka lat rząd każdego państwa publikuje dokument, który zawiera normy żywienia i zalecenia dotyczące diety obywateli. Okazuje się, że bardzo dobre wytyczne dotyczące żywienia mają Brazylijczycy. Co znalazło się w ich normach żywieniowych i jak to...

    Warzywa - dzienna dawka, właściwości odżywcze, kaloryczność

    Właściwości okry

    Właściwości okry

    Okra, nazywana także piżmianem jadalnym Okra to bogactwo składników odżywczych, witamin i minerałów, które dostarczają wielu zalet zdrowotnych: od leczenia cukrzycy po zapobieganie chorobom nerek. 100 g ugotowanej okry to około 22 kcal, 2,5 g błonnika,...

    Techniki gotowania

    Smażenie potraw

    Smażenie potraw to jedna z najpopularniejszych, choć niezbyt zdrowych, metod przygotowywania posiłków. Smażyć można mięso, ryby, owoce morza, warzywa i owoce. Smażenie polega na ogrzewaniu potrawy w tłuszczu. Wyróżnia się dwa rodzaje smażenia: w niewielkiej...

    Zbilansowana dieta - charakterystyka, zasady, zdrowe produkty żywieniowe

    Co jeść by zachować smukłą sylwetkę?

    Co jeść by zachować smukłą sylwetkę?

    Racjonalny wybór Męczy cię ciągłe liczenie kalorii? Przedstawiamy produkty, które nie dodadzą ci kilogramów. Poradzimy też jakich unikać chcąc zachować smukłą sylwetkę. Makaron z pszenicy durum Makaron możesz jeść nawet trzy razy w tygodniu, wybieraj...

    Ryby

    Ryba w winie

    Danie rybne w winie to danie, które warto wypróbować. Jego przygotowanie jest stosunkowo proste, a uzyskana potrawa zadowoli nawet wybrednych smakoszy. Składniki: 250 g fileta z sandacza, 3/4 szklanki wina Marsala, 200 g pieczarek, 3 łyżki roztopionego...

    Słownik terminów kulinarnych

    Rodzaje włoskiego makaronu

    Rodzaje włoskiego makaronu

    Makaron jest niezwykle popularny w Polsce. Oprócz spaghettii znanych wszystkim świderków można bez problemu kupić różne odmiany makaronu, jednak nie każdy wie, w jaki sposób je przyrządzać. Włoski makaron ma wiele twarzy, łatwo więc się pogubić. Jeśli...