Herbata Lubelska jagodowa

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
fix
Dawka
2,5 g
Ilość
25 toreb.
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: HERBAPOL-LUBLIN S.A.

Pytania do farmaceuty

Wpływ obróbki termicznej na właściwości produktów spożywczych

Witam, interesuje mnie kwestia przygotowywania posiłków w odpowiedniej temperaturze, a mianowicie, chciałbym sie dowiedzieć, czy w wyniku obróbki termicznej w wysokiej temperaturze witaminy i składniki zawarte w pożywieniu "rozrywają" swoje połączenia, i tym samym tracą swoje właściwości? Czy np. witamina C zawarta w plasterku cytryny dodanym do herbaty zalanej wrzątkiem utraci swoje wewnętrzne połączenia i dla naszego organizmu nie będzie żadną korzyścią? Dziękuję za każdą odpowiedź.Pozdrawiam

Odpowiada Mgr Agnieszka Pierwoła Mgr Agnieszka Pierwoła i 1 inny specjalista

Przepuklina przeponowa i stosowanie diety lekkostrawnej

Witam! dowiedziałam się nie dawno ,że mam przepuklinę przeponową i jakieś bakterie w żolądku. Lekarz poradzil mi stosowanie diety lekkosrawnej , po której faktycznie jest mi lepiej dodam że teraz biorę lek polprazol 40mg. Problem polega na tym że głównie jem ryż z jablkiem , bananem , gotowanymi warzywami i chudym kurczakiem. Niestety znacząco schudłam (8kg), boje się że jeżeli znów będę jeść zupy itp dania to dolegliwości wrócą i spotka mnie wielki efekt jojo.Czy już zawsze dania bedą monotonne

Odpowiada Dr n. med. Przemysław Łodej Dr n. med. Przemysław Łodej i 1 inny specjalista

Dieta z ZJD a brak poprawy i zmęczenie

Pomimo diety z ZJD nie ma poprawy od 3lat, wręcz pogorszenie: zmęczenie, bóle mięśni, męczliwość. Leczyłam się Polprazolem, Pantoprazem, Colitanem, Duspatalinem, Debridatem, xifaxanem - bez rezultatów. Dieta -zero warzyw,owoców, soków, przetworz, mlecznych... Męczą mnie biegunki kilkudniowe w których węgiel nie pomaga, nagłe biegunkowe zawirowania w brzuchu, czasem uderzenia gorąca. Mniejsza ilość i obj czerw. krwinek, kolonosk -zagięcie esicy, brak pasoż i krwi, usg-ok. Co to może być?

Odpowiada Mgr Aleksandra Kilen-Zasieczna Mgr Aleksandra Kilen-Zasieczna i 1 inny specjalista

Herbata Lubelska jagodowa - ulotka preparatu

Herbata Lubelska jagodowa - skład
Owoce: - czarnej jagody, - porzeczki czarnej, - bzu czarnego, - kwat hibiskusa.

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Herbata Lubelska jagodowa

    Herbata Lubelska jagodowa

    fix - 25 toreb. - 2,5 g
    HERBAPOL-LUBLIN S.A.
    Herbata Lubelska jagodowa

    Herbata Lubelska jagodowa

    fix - 30 toreb. - 2,5 g
    HERBAPOL-LUBLIN S.A.
    Herbata Lubelska jagodowa

    Herbata Lubelska jagodowa

    fix - 20 toreb. - 2,5 g
    HERBAPOL-LUBLIN S.A.
    Powiązane artykuły
    Przetwory wegetariańskie

    Ogórki konserwowe z marchewką

    Ogórki konserwowe z marchewką

    Ogórki konserwowe to przysmak wielu z nas. Lubimy podgryzać je jako przystawkę lub przekąskę czy kłaść na kanapkę, by nadać jej nowy smak. Jeśli jesteś smakoszem ogórków konserwowych, to warto wypróbować ich nowy smak - z marchewką. Składniki: małe...

    Kuchnia meksykańska

    Kuchnia meksykańska - galeria

    Kuchnia meksykańska - galeria

    Tradycyjne guacamole Tradycyjne guacamole przyrządza się z awocado, limonki i soli. Można wzbogacić sos aromatycznymi przyprawami, pomidorami, papryczką chili, cebulą oraz czosnkiem.

    Zbilansowana dieta - charakterystyka, zasady, zdrowe produkty żywieniowe

    Wyjątkowe przystawki z arbuzem w roli głównej

    Wyjątkowe przystawki z arbuzem w roli głównej

    Grillowany kurczak z arbuzem Jak przyrządzić tą niezwykłą potrawę? Wystarczy upiec kurczaka i delikatnie polać warstwą soku z arbuza. Nada on daniu owocowy posmak. Arbuz z fetą Arbuz przekładany kawałkami fety to doskonała przystawka na przyjęcie. Aby...

    Naleśniki

    Czekoladowe naleśniki z cynamonem

    Bazą tych naleśników jest kakao i cynamon. Jest chyba niewiele osób, które stroniłyby od tej przyprawy. Z pochodzenia indyjski cynamon nie tylko świetnie smakuje, ale także ma pewne zdrowotne właściwości. Składniki: 2 szklanki mąki pszennej, 1 łyżeczka...

    Makarony

    Makaron ze szpinakiem

    Makaron ze szpinakiem

    Makaron z sosem szpinakowym Do szpinaku trzeba się przekonać. Źle przyrządzony może zrazić do siebie na całe życie. Jednak w tej paście szpinak jest pysznym i nadającym charakter składnikiem, który przypadnie do gustu każdemu.

    Węglowodany - rola organizmie, dzienne zapotrzebowanie, podział

    Ziemniaki źródłem węglowodanów

    Ziemniaki źródłem węglowodanów

    Ziemniaki Ziemniaki są źródłem cennych węglowodanów. Nie powinno ich zabraknąć w żadnej diecie.

    Kuchnie świata

    Sumak - opis, w kuchni, właściwości lecznicze

    Sumak to przyprawa bardzo często stosowana w kuchni śródziemnomorskiej. Szczególnie dużą popularnością sumak cieszy się w południowej części Włoch oraz na Bliskim Wschodzie. Przyprawa jest uzyskiwana z owoców rosnących na krzakach. Charakteryzuje się...

    Żywienie

    Właściwości curry. Przyprawa, którą warto stosować (WIDEO)

    Właściwości curry. Przyprawa, którą warto stosować (WIDEO)

    Curry to przyprawa wykorzystywana w kuchni południowoazjatyckiej. Skład mieszanki różni się ze względu na region, ale najczęściej występują w niej: kurkuma, kolendra, kardamon kminek, czerwona papryka i bazylia. Każdy z tych składników ma cenne właściwości...

    Kuchnia skandynawska

    Jak zrobić w domu simę, czyli cytrynowy napój fiński?

    Jak zrobić w domu simę, czyli cytrynowy napój fiński?

    Sima, czyli sfermentowany napój cytrynowy pochodzi z kuchni fińskiej. Delikatny w smaku, dobrze schłodzony będzie idealnie nadawał się też na letnie dni. W dodatku to bardzo zdrowy napój, który mieszkańcy Finlandii uważają za sekret swojej dobrej kondycji. Sima...