Herbata zielona z pigwą i granatem

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
fix
Dawka
1,7 g
Ilość
20 toreb.
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: HERBAPOL-LUBLIN S.A.

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Herbata zielona z pigwą i granatem

    Herbata zielona z pigwą i granatem

    fix - 20 toreb. - 1,7 g
    HERBAPOL-LUBLIN S.A.
    Powiązane artykuły
    Przetwory wegetariańskie

    Ogórki konserwowe z marchewką

    Ogórki konserwowe z marchewką

    Ogórki konserwowe to przysmak wielu z nas. Lubimy podgryzać je jako przystawkę lub przekąskę czy kłaść na kanapkę, by nadać jej nowy smak. Jeśli jesteś smakoszem ogórków konserwowych, to warto wypróbować ich nowy smak - z marchewką. Składniki: małe...

    Kuchnia meksykańska

    Kuchnia meksykańska - galeria

    Kuchnia meksykańska - galeria

    Tradycyjne guacamole Tradycyjne guacamole przyrządza się z awocado, limonki i soli. Można wzbogacić sos aromatycznymi przyprawami, pomidorami, papryczką chili, cebulą oraz czosnkiem.

    Zbilansowana dieta - charakterystyka, zasady, zdrowe produkty żywieniowe

    Wyjątkowe przystawki z arbuzem w roli głównej

    Wyjątkowe przystawki z arbuzem w roli głównej

    Grillowany kurczak z arbuzem Jak przyrządzić tą niezwykłą potrawę? Wystarczy upiec kurczaka i delikatnie polać warstwą soku z arbuza. Nada on daniu owocowy posmak. Arbuz z fetą Arbuz przekładany kawałkami fety to doskonała przystawka na przyjęcie. Aby...

    Kuchnia skandynawska

    Jak zrobić w domu simę, czyli cytrynowy napój fiński?

    Jak zrobić w domu simę, czyli cytrynowy napój fiński?

    Sima, czyli sfermentowany napój cytrynowy pochodzi z kuchni fińskiej. Delikatny w smaku, dobrze schłodzony będzie idealnie nadawał się też na letnie dni. W dodatku to bardzo zdrowy napój, który mieszkańcy Finlandii uważają za sekret swojej dobrej kondycji. Sima...

    Makarony

    Jak najłatwiej jeść spaghetti? (WIDEO)

    Jak najłatwiej jeść spaghetti? (WIDEO)

    Jedząc makaron łatwo się pobrudzić. W zależności od rodzaju makaronu można go jeść za pomocą widelca i łyżki. Wówczas nawijamy makaron na widelec. Makaron można również jeść na styl włoski, czyli samym widelcem. Jednak istnieją łatwiejsze sposoby jedzenia...

    Kuchnie świata

    Kuchnia indyjska - jedzenie w Indiach, przyprawy, odmiany

    Kuchnia indyjska to mieszanina różnych tradycji kulinarnych. Podobnie jak kuchnie innych wielkich kultur azjatyckich, kuchnia indyjska indyjskie czerpią ze spuścizny wielkich religii: hinduizmu, buddyzmu, islamu oraz chrześcijaństwa. Kuchnia indyjska...

    Węglowodany - rola organizmie, dzienne zapotrzebowanie, podział

    Ziemniaki źródłem węglowodanów

    Ziemniaki źródłem węglowodanów

    Ziemniaki Ziemniaki są źródłem cennych węglowodanów. Nie powinno ich zabraknąć w żadnej diecie.

    Żywienie

    Właściwości curry. Przyprawa, którą warto stosować (WIDEO)

    Właściwości curry. Przyprawa, którą warto stosować (WIDEO)

    Curry to przyprawa wykorzystywana w kuchni południowoazjatyckiej. Skład mieszanki różni się ze względu na region, ale najczęściej występują w niej: kurkuma, kolendra, kardamon kminek, czerwona papryka i bazylia. Każdy z tych składników ma cenne właściwości...