Herbata MALINOWA

Herbata MALINOWA
zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
fix
Dawka
3 g
Ilość
20 sasz.
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: KRAKOWSKIE ZAKŁADY ZIELARSKIE "HERBAPOL" W KRAKOWIE S.A.

Pytania do farmaceuty

Herbata MALINOWA - ulotka preparatu

Herbata MALINOWA - opis

Aromatyczna herbatka o charakterystycznym smaku. Polecana do spożycia jako napój gorący lub zimny. Zioła wchodzące w jej skład: owoc maliny, owoc róży dzikiej, kwiat hibiskusa, kwiat bzu czarnego

oraz kwiat lipy stanowią naturalne bogactwo dla organizmu.

Herbata MALINOWA - skład

Owoc maliny – 42%, owoc róży dzikiej – 33%, kwiat hibiskusa
– 15%, kwiat bzu czarnego – 5%, kwiat lipy – 5%.

Herbata MALINOWA - dawkowanie

1 saszetke herbatki zaparzać wrzatkiem (200ml) pod przykryciem przez 5-10 min.

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Herbata MALINOWA

    Herbata MALINOWA

    fix - 20 sasz. - 3 g
    KRAKOWSKIE ZAKŁADY ZIELARSKIE "HERBAPOL" W KRAKOWIE S.A.
    Powiązane artykuły
    Kuchnia marokańska

    Smaki Maroko

    Smaki Maroko

    Marokański przysmak Maroko może poszczycić się bogactwem barw i różnorodnością także w kuchni. Aromatyczne przyprawy i warzywa dojrzewające w marokańskim słońcu cieszą oko i podniebienie.

    Napoje i drinki wegańskie

    Napój owocowo-imbirowy

    Imbir od tysiącleci był uważany w krajach azjatyckich za roślinę leczniczą. Poprawia funkcje wielu układów, ułatwia trawienie, rozszerza naczycia krwionośne, dzięki temu działa rozgrzewająco. Uważany jest za afrodyzjak. Połączenie imbiru z owocami, które...

    Kuchnie świata

    Kuchnia portugalska

    Kuchnia portugalska należy do jednej z najzdrowszych kuchni europejskich, ponieważ większość jej potraw obfituje w duże ilości ryb, owoców morza, oliwy z oliwek, aromatycznych ziół i przypraw, a także bogatych w polifenole win (głównie porto, madera)....

    Zbilansowana dieta - charakterystyka, zasady, zdrowe produkty żywieniowe

    Zdrowe przekąski do pracy

    Zdrowe przekąski do pracy

    Wielu z nas staje przed dylematem, jak zdrowo odżywiać się w pracy. Wokół pełno pokus - automaty z batonami i chipsami, bary typu fast-food i piekarnie wypełnione kalorycznymi pączkami i drożdżówkami. W pracy można jeść smacznie i zdrowo, ale trzeba wcześniej...

    Newsy - zdrowie

    Czy grillowane i wędzone jedzenie jest szkodliwe?

    Kto z nas nie lubi grillowanego mięsa, wędzonych kiełbas i ryb? Wszystkie te potrawy kojarzą się z niepowtarzalnym smakiem, a w przypadku grilla z spotkaniami rodzinnymi. Nie od dzisiaj wiadomo, że wędzone potrawy jedzone w nadmiarze mogą być szkodliwe...

    Ryby

    9 najzdrowszych na świecie ryb i owoców morza

    9 najzdrowszych na świecie ryb i owoców morza

    Krab Kraby to smaczne skorupiaki, które są bogatym źródłem składników odżywczych. Zawierają białko, potas i magnez, a ponadto witaminy B12 i C. Ich wartość energetyczna to 101 kcal na 100 g, przy czym jeden krab waży około 85 g. Są one dostępne w sklepach...

    Żywienie

    10 kwiatów, które możesz zjeść

    10 kwiatów, które możesz zjeść

    Kwiat cukinii Jasnożółte kwiaty cukinii można często spotkać w lecie. Mają one delikatny i nieco słodkawy smak. Klasycznym sposobem na podanie kwiatów cukinii jest nadziewanie ich risotto lub serem i smażenie na głębokim tłuszczu, aż będą chrupiące. Tulbagia...

    Ryby

    Pulpety z pangi

    To danie w przeciwieństwie do ryby smażonej w panierce jest lekkostrawne, mniej kaloryczne i nie zawiera rakotwórczych tłuszczy trans. Ryba jest cennym źródłem białka oraz niezbędnych, nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3 odpowiedzialnych miedzy...

    Techniki gotowania

    Pieczenie w rękawie

    Pieczenie w rękawie

    Pieczenie w rękawie pozwala na przyrządzenie smakowitego mięsa bez tłuszczu. W foliowym rękawie można piec również ryby i warzywa. Potrawy pieczone w taki sposób są niskokaloryczne i zachowują swój niepowtarzalny naturalny aromat. Szczelne opakowanie...

    Dania z warzyw

    Jak sprawić, by warzywa smakowały lepiej?

    Jak sprawić, by warzywa smakowały lepiej?

    Najlepszy sposób na zdrowie Jeśli chcesz żyć zdrowo, należy jeść 7 porcji warzyw dziennie według najnowszych badań. Jak najlepiej spożywać większe ilości warzyw? Sprawić, aby smakowały wyśmienicie! Jeśli jesz groszek, zjedz też prosciutto. Uwielbiasz...