GERBER Zupa rosołek drobiowo-wołowy

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
-
Dawka
-
Ilość
125 g (130 g)
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: NESTLE POLSKA SP.Z O.O.

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    GERBER Zupa rosołek drobiowo-wołowy

    GERBER Zupa rosołek drobiowo-wołowy

    125 g (130 g)
    NESTLE POLSKA SP.Z O.O.
    Powiązane artykuły
    Zupy

    Cebulowa zupa

    Cebulowa zupa

    Zupa cebulowa Zupa cebulowa to bardzo charakterystyczna potrawa, która jednak dzięki leczniczym i niezwykle zdrowym właściwościom cebuli jest jednym z najcenniejszych dań kuchni tradycyjnej.

    Zupy

    Afrykańska zupa

    Afrykańska zupa

    Zupa afrykańska Zupa pochodzi ze wschodniej części Czarnego Lądu, a jej podstawowym składnikiem są orzechy ziemne.

    Techniki gotowania

    Kuchenni pomocnicy

    Kuchenni pomocnicy

    Wyposażenie kuchni W kuchni wyposażonej w odpowiednie sprzęty i produkty możesz przygotować posiłki, które zachwycą twoich bliskich, a dla ciebie będą powodem do dumy.

    Kuchnia szwajcarska

    Dania kuchni szwajcarskiej

    Dania kuchni szwajcarskiej

    Szwajcarski przysmak Raclette to ulubiony przysmak Szwajcarów - jest nie tylko posiłkiem, ale także okazją do spotkania rodziny i przyjaciół.

    Kuchnia żydowska

    Bogactwo kuchni żydowskiej

    Bogactwo kuchni żydowskiej

    Potrawa kuchni żydowskiej Charoset to potrawa przyrządzana z orzechów i owoców. Może to być połączenie orzechów włoskich, jabłek lub fig z dodatkiem miodu.

    Kuchnia węgierska

    Bogactwo węgierskich smaków

    Bogactwo węgierskich smaków

    Różnokolorowe papryki Podstawowym dodatkiem kuchni węgierskiej jest papryka. Węgrzy dodają ją niemal do wszystkiego, m.in do leczo, gulaszu, zupy rybnej, paprikás.

    Kuchnia turecka

    Tureckie przysmaki

    Tureckie przysmaki

    Turecki przysmak Popularna nie tylko w kuchni tureckiej, również ormiańskiej, bułgarskiej - baklava jest tradycyjnym deserem z ciasta francuskiego przełożona orzechami z dodatkiem miodu.

    Kuchnia ukraińska

    Kuchnia ukraińska - zdjęcia

    Kuchnia ukraińska - zdjęcia

    Danie kuchni ukraińskiej Paska to tradycyjny wielkanocny chleb pieczony na Ukrainie w czasie Świąt Wielkanocnych. Podstawowymi składnikami paski są jaja, masło i cukier.

    Kuchnia słowacka

    Potrawy kuchni słowackiej

    Potrawy kuchni słowackiej

    Danie kuchni słowackiej Bryndzové halušky to najpopularniejsze danie kuchni słowackiej. Małe kluseczki (haluszki) serwowane z bryndzą (ser z mleka owczego) z dodatkiem skwarek i roztopionej słoniny.