GERBER Deser Bio jabł.w musie truskaw.-banan.

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
-
Dawka
-
Ilość
190 g
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: NESTLE POLSKA SP.Z O.O.

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    GERBER Deser Bio jabł.w musie truskaw.-banan.

    GERBER Deser Bio jabł.w musie truskaw.-banan.

    190 g
    NESTLE POLSKA SP.Z O.O.
    Powiązane artykuły
    Dania z warzyw

    Jak sprawić, by warzywa smakowały lepiej?

    Jak sprawić, by warzywa smakowały lepiej?

    Najlepszy sposób na zdrowie Jeśli chcesz żyć zdrowo, należy jeść 7 porcji warzyw dziennie według najnowszych badań. Jak najlepiej spożywać większe ilości warzyw? Sprawić, aby smakowały wyśmienicie! Jeśli jesz groszek, zjedz też prosciutto. Uwielbiasz...

    Dania z warzyw

    Purée ziemniaczane

    Purée ziemniaczane

    Pure z warzywami Proste, codzienne składniki dają smaczną, niecodzienną potrawę. Purée z ziemniaków z dodatkiem warzyw to zdrowe danie na każdą porę dnia.

    Newsy - zdrowie

    Lęk, depresja i zmęczenie mogą być skutkiem ubocznym jedzenia sałatek

    Jeśli na lunch najczęściej wybierasz sałatkę z dużą ilością zielonych warzyw, takich jak jarmuż, oraz z dodatkiem migdałów, musisz przemyśleć swój wybór. Według internisty dr Svetlany Kogan, te produkty, choć powszechnie są uważane za zdrowe, mogą spowodować...

    Pasty i dipy wegetariańskie

    Dip z sera camembert

    Dip z sera camembert

    Dip z sera camembert jest idelanym dodatkiem do wegetariańśkich sałatek. Można nim polać także grillowane warzywa i szaszłyki. Dzięki dipowi potrawy zyskują nowy smak i aromat, a jego umiejętne nałożenie podnosi estetykę podania. Składniki: okrągły...

    Żywienie

    Smażony ryż z warzywami

    Smażony ryż z warzywami

    Ryż z warzywami Nieskomplikowana potrawa, której składniki tworzą zdrową, bogatą w witaminy i substancje odżywcze, południową przekąskę.

    Kuchnia skandynawska

    Smaki Skandynawii

    Smaki Skandynawii

    Skandynawskie przysmaki Kuchnia skandynawska jest niezwykle bogata w ryby. W zależności od sezonu ryby są odpowiednio przygotowywane, wędzone, konserwowane lub suszone.

    Ryby

    Rybne kuleczki z halibuta

    Potrawa zawierająca halibuta z całą pewnością jest przyjazna naszemu organizmowi, gdyż ta wyjątkowo smaczna ryba ma ogromne wartości odżywcze. Składniki: 450 g fileta z halibuta, 200 g fileta z łososia, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1 duża cebula, 2 duże...

    Ryby

    Paluszki rybne z sosem

    Paluszki rybne z sosem

    Ta prosta potrawa z dorsza jest idealnym pomysłem na przystawkę do głównego dania lub przekąskę podczas imprezy. Do tego jest bardzo zdrowa, gdyż głównym jej składnikiem jest mięso z dorsza. Składniki: 400 g fileta z dorsza, 2 roztrzepane jajka, 1...

    Techniki gotowania

    Garnirowanie potraw

    Garnirowanie to ozdabianie potraw dekoracjami wykonanymi z warzyw i owoców. Ojczyzną garnirowania jest Azja, a mistrzami w tej dziedzinie są: Chińczycy, Tajowie i Japończycy. Zwyczaj dekorowania potraw sięga VII wieku, a więc czasów panowania w Chinach...