Estragon

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
mieszanka ziołowa
Dawka
-
Ilość
30 g
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: DARY NATURY

Pytania do farmaceuty

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Estragon

    Estragon

    mieszanka ziołowa - 30 g
    DARY NATURY
    Powiązane artykuły
    Zupy

    Cebulowa zupa

    Cebulowa zupa

    Zupa cebulowa Zupa cebulowa to bardzo charakterystyczna potrawa, która jednak dzięki leczniczym i niezwykle zdrowym właściwościom cebuli jest jednym z najcenniejszych dań kuchni tradycyjnej.

    Zupy

    Afrykańska zupa

    Afrykańska zupa

    Zupa afrykańska Zupa pochodzi ze wschodniej części Czarnego Lądu, a jej podstawowym składnikiem są orzechy ziemne.

    Kuchnia szwajcarska

    Dania kuchni szwajcarskiej

    Dania kuchni szwajcarskiej

    Szwajcarski przysmak Raclette to ulubiony przysmak Szwajcarów - jest nie tylko posiłkiem, ale także okazją do spotkania rodziny i przyjaciół.

    Kuchnia żydowska

    Bogactwo kuchni żydowskiej

    Bogactwo kuchni żydowskiej

    Potrawa kuchni żydowskiej Charoset to potrawa przyrządzana z orzechów i owoców. Może to być połączenie orzechów włoskich, jabłek lub fig z dodatkiem miodu.

    Kuchnia węgierska

    Bogactwo węgierskich smaków

    Bogactwo węgierskich smaków

    Różnokolorowe papryki Podstawowym dodatkiem kuchni węgierskiej jest papryka. Węgrzy dodają ją niemal do wszystkiego, m.in do leczo, gulaszu, zupy rybnej, paprikás.

    Kuchnia turecka

    Tureckie przysmaki

    Tureckie przysmaki

    Turecki przysmak Popularna nie tylko w kuchni tureckiej, również ormiańskiej, bułgarskiej - baklava jest tradycyjnym deserem z ciasta francuskiego przełożona orzechami z dodatkiem miodu.

    Kuchnia ukraińska

    Kuchnia ukraińska - zdjęcia

    Kuchnia ukraińska - zdjęcia

    Danie kuchni ukraińskiej Paska to tradycyjny wielkanocny chleb pieczony na Ukrainie w czasie Świąt Wielkanocnych. Podstawowymi składnikami paski są jaja, masło i cukier.

    Kuchnia słowacka

    Potrawy kuchni słowackiej

    Potrawy kuchni słowackiej

    Danie kuchni słowackiej Bryndzové halušky to najpopularniejsze danie kuchni słowackiej. Małe kluseczki (haluszki) serwowane z bryndzą (ser z mleka owczego) z dodatkiem skwarek i roztopionej słoniny.

    Relacje z partnerem

    Popraw relacje z małżonkiem w 7 prostych krokach

    Popraw relacje z małżonkiem w 7 prostych krokach

    Związek jak roślina Podobnie jak roślina, związek wymaga codziennej pielęgnacji i uwagi, aby być zdrowym. Szczęśliwe małżeństwo to dwoje ludzi, którzy bardzo się kochają i zobowiązują się do wyciągania z siebie najlepszych cech oraz wsparcia w problemach....