BABKA LANCETOWATA LIŚĆ Herbatka ziołowa

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
zioła kosmetyczne
Dawka
-
Ilość
50 g
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: KRAKOWSKIE ZAKŁADY ZIELARSKIE "HERBAPOL" W KRAKOWIE S.A.

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska Media SA z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Substancja czynna

    Plantaginis lanceolatae folium

    Dostępne opakowania
    BABKA LANCETOWATA LIŚĆ Herbatka ziołowa

    BABKA LANCETOWATA LIŚĆ Herbatka ziołowa

    zioła kosmetyczne - 50 g
    KRAKOWSKIE ZAKŁADY ZIELARSKIE "HERBAPOL" W KRAKOWIE S.A.
    Powiązane artykuły
    Kuchnie świata

    Kuchnia indyjska - jedzenie w Indiach, przyprawy, odmiany

    Kuchnia indyjska to mieszanina różnych tradycji kulinarnych. Podobnie jak kuchnie innych wielkich kultur azjatyckich, kuchnia indyjska indyjskie czerpią ze spuścizny wielkich religii: hinduizmu, buddyzmu, islamu oraz chrześcijaństwa. Kuchnia indyjska...

    Zdrowie

    Dyfuzja - istota, rodzaje, przykłady i znaczenie

    Dyfuzja - istota, rodzaje, przykłady i znaczenie

    Dyfuzja to samorzutne przenikanie cząsteczek jednej substancji do drugiej, prowadzące do wyrównania stężenia. Choć definicja wydaje się skomplikowana, zjawisko dyfuzji obserwujemy bardzo często, na co dzień. Przykładem jest rozprzestrzenianie się zapachów...

    Kuchnia i gotowanie

    Zasady przechowywania żywności

    Zasady przechowywania żywności

    Odpowiednie przechowywanie żywności jest niezwykle ważne - zarówno ze względów higienicznych, zdrowotnych, jak również naszego bezpieczeństwa. Ponadto pozwala na zminimalizowanie problemu marnowania pokarmu. Wprowadzenie zasady odpowiedniego przechowywania...

    Kuchnie świata

    Kuchnia śródziemnomorska

    Kuchnia śródziemnomorska

    Kuchnia śródziemnomorska jest najzdrowszą kuchnią na świecie. Podstawę diety śródziemnomorskiej stanowią ryby, owoce morza, świeże warzywa, owoce. W kuchni śródziemnomorskiej królują aromatyczne zioła oraz oliwa z oliwek. Mimo że w wielu krajach potrawy...

    Kuchnia i gotowanie

    Techniki gotowania

    Gotowanie jest sztuką kulinarną, która związana jest z przygotowaniem potraw. Kuchnie świata różnią się od siebie - nie tylko pod względem źródła pożywienia, ale też i tradycji. Aby umiejętnie zgłębiać tajemnice sztuki gotowania, warto znać podstawowe...

    Kuchnie świata

    Kuchnia portugalska

    Kuchnia portugalska należy do jednej z najzdrowszych kuchni europejskich, ponieważ większość jej potraw obfituje w duże ilości ryb, owoców morza, oliwy z oliwek, aromatycznych ziół i przypraw, a także bogatych w polifenole win (głównie porto, madera)....

    Kuchnie świata

    Kuchnia irlandzka

    Kuchnia irlandzka to tradycje kulinarne, na które ogromny wpływ miały klimat i położenie geograficzne Irlandii. Ważnymi elementami kuchni Irlandii są ryby, owoce morza, nabiał, mięso oraz warzywa, zwłaszcza ziemniaki, które zostały sprowadzone w drugiej...