Syrop OWOCOWA SPIŻAR. Pomarańcza

Syrop OWOCOWA SPIŻAR. Pomarańcza
zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
-
Dawka
-
Ilość
550 g
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: HERBAPOL-LUBLIN S.A.

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Syrop OWOCOWA SPIŻAR. Pomarańcza - ulotka preparatu

Syrop OWOCOWA SPIŻAR. Pomarańcza - opis
Syrop jest bogatym źródłem witaminy C. Daje uczucie rześkości, dodaje sił witalnych. Skutecznie gasi pragnienie w upalne letnie dni. Syrop nie zawiera konserwantów. Pasteryzowany.
Syrop OWOCOWA SPIŻAR. Pomarańcza - skład
- Koncentrat napoju pomarańczowego, - cukier, - woda, - kwas cytrynowy, - substancja wzbogacająca - witamina C
Syrop OWOCOWA SPIŻAR. Pomarańcza - dawkowanie
Do sporządzania napojów: 1 cz. syropu, 9 cz. wody.

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Syrop OWOCOWA SPIŻAR. Pomarańcza

    Syrop OWOCOWA SPIŻAR. Pomarańcza

    550 g
    HERBAPOL-LUBLIN S.A.
    Powiązane artykuły
    Zboża - właściwości pszenicy, jęczmienia, owsa, żyta i innych zbóż

    Makaron - najważniejsze informacje, wartości odżywcze, typy i zastosowanie

    Makaron to jeden z podstawowych składników, jakich używamy w kuchni. Makaron wykorzystujemy do zup, sosów, a nawet do sałatek. Wyróżniamy wiele rodzajów makaronów i każdy z nich ma inne zastosowanie. Jeden makaron wykorzystuje się do spaghetti, drugi...

    Herbata - historia, właściwości, rodzaje

    Jak prawidłowo parzyć herbatę, by była zdrowa?

    Jak prawidłowo parzyć herbatę, by była zdrowa?

    Filiżanka zdrowia Herbata to bez wątpienia jeden z najzdrowszych napojów na świecie. Aromatyczne liście są źródłem przeciwutleniaczy oraz witamin. Naukowcy wykazali, że regularne picie naparu zmniejsza ryzyko wystąpienia nowotworów, choroby Alzheimera,...

    Owoce - rodzaje i właściwości

    Dżem z aronii - dlaczego warto go przygotować?

    Dżem z aronii - dlaczego warto go przygotować?

    Przetwory z aronii cieszą się coraz większą popularnością. Już nie tylko dżem truskawkowy czy dżem z czarnej porzeczki pojawia się w spiżarniach Polaków. I słusznie, bo aronia to skarbnica wielu witamin i minerałów. Wspomaga odporność i działa przeciwnowotworowo....

    Zboża - właściwości pszenicy, jęczmienia, owsa, żyta i innych zbóż

    Kasza gryczana - produkt odkwaszający organizm

    Kasza gryczana - produkt odkwaszający organizm

    Kasza gryczana - właściwości odżywcze Kasza gryczana posiada mnóstwo wartości odżywczych. Bogata w błonnik, sole mineralne (wapń, fosfor, magnez) i witaminy polecana jest osobom mającym problemy żołądkowe. Produkt zawiera białko, węglowodany i duże ilości...

    Witaminy

    Rola witamin w organizmie

    Rola witamin w organizmie

    Witaminy są niezbędne do życia i codziennego funkcjonowania. Uzyskujemy je z naturalnej żywności albo przez wzbogacenie, czyli suplementację diety. Witaminy są substancjami organicznymi, biorącymi udział we wszystkich podstawowych czynnościach organizmu....