Wpływ suplementów diety na zastrzyki antykoncepcyjne
Czt tabletki o składzie spirulina lecytyna sojowa chrom witamina c kofeina bezwodna cynk d-biotyna witamina dgarcina cambogia morwa biała owoce z gorzkiej pomaranczy maja jakis...

Czt tabletki o składzie spirulina lecytyna sojowa chrom witamina c kofeina bezwodna cynk d-biotyna witamina dgarcina cambogia morwa biała owoce z gorzkiej pomaranczy maja jakis...
Witam, moja 2,5 letnia córka od 4 miesięcy ma problemy z wypróżnianiem. Kupki są twarde jak glina, maja białe grudki, a wewnątrz szare cuchnące "kawałki" wielkości rodzynek. Robi kupke co 2-3 dni i towarzyszą temu straszne meczarnie. Podaję Jej debridat 3x5ml, ale nic nie pomaga. Córka pije mleko krowie 2%. Od miesiąca jest na diecie, pije dużo wody i je dużo owoców.
Witam, mam potwierdzoną drożdżycę pochwy - leczyłam ją Natamycyną, Pimafucinem, Mycosyst. Niestety bezskutecznie. Czytałam, że drożdżyca moze powodować szereg dolegliwości, również ze strony OUN czy układu pokarmowego. Czy to może się potwierdzić w moim przypadku? W sieci jest też mnóstwo informacji o kuracjach...
U męża od 5 lat zdiagnozowano PIERWOTNE stwardnienie boczne/PLS/. Piszę dużą literą -pierwotne, bo bardzo często choroba ta mylona jest z zanikowym stwardnieniem. Mąż ma 58 lat, wzrost – 176 cm, waży 98 kg. Pochodzi z rodziny osób otyłych, z chorobami krążeniowymi. Najnowsze badania - cholesterol całkowity - 225mg/dl, HDL - 37mg/d, LDL - 164mg/dl Trójglicerydy...
Ten preparat należy do kategorii:
za darmo
farmaceutów jest teraz online
kapsułki - 1 op.
zioła do zaparzania w saszetkach - 20 sasz.a 2g
zioła do zaparzania w saszetkach - 20 sasz.
zioła do zaparzania w saszetkach - 30 sasz. (60 g)
Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.
Co powinni jeść młodzi ludzie, którzy chcą utrzymać wagę i kontrolować poziom cukru we krwi? Czy mogą ryzykować zjedzenie czegoś słodkiego lub będą bardziej głodni po spożyciu kalorii z przekąsek zawierających naturalne cukry lub sztuczne słodziki? Cukier...
Dieta w cukrzycy Zdrowa, zbilansowana dieta jest podstawą zdrowia cukrzyka. Dieta cukrzycowa powinna opierać się na zasadach zdrowego żywienia, takich samych, jakie obowiązują ludzi zdrowych. Więcej na ten temat opowiada prof. dr. hab. Krzysztof Strojek,...
Komórki beta to struktury odpowiedzialne za produkcję i wydzielanie insuliny. Są wyspecjalizowane i zlokalizowane skupiskowo w tak zwanych wyspach Langerhansa trzustki. Jaką pełnią rolę? Do czego prowadzi ich uszkodzenie i dysfunkcja? Czy możliwa jest...
Materiał prasowy SOTI Natural Napoje zero zrobiły furorę już kilka lat temu, gdy zaczęły być promowane jako zdrowy zamiennik słodzonych napojów gazowanych. Jednak jak wskazują badania, takie napoje obok zalet, mają także wady, które mogą nieść ze sobą...
Owoce w cukrzycy to kontrowersyjny temat, ponieważ zawierają one sporą ilość cukru. Mimo wszystko owoce powinny znajdować się w codziennym jadłospisie cukrzyka, ale w odpowiedniej ilości i z konkretnymi dodatkami. Jakie owoce jedzą diabetycy? Dieta...
Cukrzyca typu 2 jest jedną z najbardziej rozpowszechnionych chorób cywilizacyjnych. W Polsce choruje na nią ponad 3 mln osób, z czego ponad pół miliona nawet o tym nie wie. Diabetolodzy twierdzą, że choroby można uniknąć, ponieważ za jej rozwój w znacznej...
Co roku miliony osób na całym świecie umierają z powodu raka. Zdaniem naukowców najlepszym sposobem walki z chorobami nowotworowymi jest profilaktyka. Klucz do niej leży w zmianie diety. Jak okazuje się, niektóre powszechnie używane w kuchni składniki,...
Charakterystyka bolusów Insulina jest hormonem niezbędnym do prawidłowego metabolizmu węglowodanów oraz białek i tłuszczy. Dzięki niej nie dochodzi u zdrowej osoby do epizodów hiperglikemii, czyli zbyt wysokiego poziomu cukru we krwi, jest zachowana...
Indeks glikemiczny (ig) jest wskaźnikiem, który określa, w jaki sposób poszczególne produkty spożywcze wpływają na zmiany stężenia cukru w surowicy krwi. Można w ten sposób zmierzyć, jak szybko składniki zawarte w spożywanym pokarmie ulegają zamianie...
U osób z prawidłową tolerancją glukozy poposiłkowa hiperglikemia nie przekracza zwykle 140 mg/dl i powraca do wartości sprzed posiłku w ciągu 2-3 godzin. To oznacza, że przez większą część doby stężenie glukozy nie zależy od posiłku. W okresie, kiedy...
Komentarze