Herbata owocowa ''Słodka Wiśnia''

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
-
Dawka
-
Ilość
1 op. (100 g)
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: NATJUN JÓZEF JUNIEWICZ

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Herbata owocowa ''Słodka Wiśnia''

    Herbata owocowa ''Słodka Wiśnia''

    1 op. (100 g)
    NATJUN JÓZEF JUNIEWICZ
    Powiązane artykuły
    Ryby

    Paluszki rybne z sosem

    Paluszki rybne z sosem

    Ta prosta potrawa z dorsza jest idealnym pomysłem na przystawkę do głównego dania lub przekąskę podczas imprezy. Do tego jest bardzo zdrowa, gdyż głównym jej składnikiem jest mięso z dorsza. Składniki: 400 g fileta z dorsza, 2 roztrzepane jajka, 1...

    Wieprzowina i cielęcina

    Rumsztyk - różne warianty dania, dodatki, sposób przyrządzenia

    Rumsztyk - różne warianty dania, dodatki, sposób przyrządzenia

    Czym jest rumsztyk? Jest to danie, które w ostatnim czasie wróciło na polskie stoły. Najczęściej rumsztyk kojarzy się z tłustą porcją mięsa najczęściej z dodatkiem w postaci podsmażonej cebulki, ale istnieją też inne odsłony bardziej urozmaicone, a przede...

    Techniki gotowania

    Bezmięsny mięsny, czyli wędliny dla wegetarian (WIDEO)

    W Polsce wiele osób rezygnuje z mięsa z powodów etycznych, środowiskowych lub zdrowotnych. Wegetarianie i weganie stanowią coraz większy procent polskiej populacji, dlatego powstał nowy zawód - wegański rzeźnik. W Polsce projektem w takim stylu wyróżnia...

    Kuchnia i gotowanie

    Jakie są ulubione potrawy gwiazd z dzieciństwa? (WIDEO)

    Jaka jest twoja ulubiona potrawa z dzieciństwa? Kluski z truskawkami? Pierogi ruskie? Domowa pizza na grubym cieście? A może ciasto z rabarbarem? Każdy z nas ma coś, co przywołuje na myśl ciepłe wspomnienia. Takie potrawy nigdy nie stają się nudne i...

    Ryby

    Rybne kuleczki z halibuta

    Potrawa zawierająca halibuta z całą pewnością jest przyjazna naszemu organizmowi, gdyż ta wyjątkowo smaczna ryba ma ogromne wartości odżywcze. Składniki: 450 g fileta z halibuta, 200 g fileta z łososia, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1 duża cebula, 2 duże...

    Kuchnie świata

    Kuchnia irlandzka

    Kuchnia irlandzka to tradycje kulinarne, na które ogromny wpływ miały klimat i położenie geograficzne Irlandii. Ważnymi elementami kuchni Irlandii są ryby, owoce morza, nabiał, mięso oraz warzywa, zwłaszcza ziemniaki, które zostały sprowadzone w drugiej...

    Kuchnia skandynawska

    Smaki Skandynawii

    Smaki Skandynawii

    Skandynawskie przysmaki Kuchnia skandynawska jest niezwykle bogata w ryby. W zależności od sezonu ryby są odpowiednio przygotowywane, wędzone, konserwowane lub suszone.

    Techniki gotowania

    Gotowanie na parze - produkty, czas gotowania

    Gotowanie na parze staje się coraz bardziej popularne. Gotowanie na parze jest jednym z najzdrowszych sposobów przyrządzania jedzenia. Dzięki gotowaniu na parze można zachować maksimum witamin i składników odżywczych. Jak gotować na parze? Przy zwyczajnym...