Captafer

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
tabletki
Dawka
0,4 g
Ilość
30 tabl.
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: NORDIC PHARMA S.R.O.

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Captafer - ulotka preparatu

Captafer - opis
Captafer to jest suplement diety zawierający witaminy C i E, cynk, miedź, kwas foliowy i hydrolizat kolagenu ryb, odpowiedni w przypadku zwiększonego zapotrzebowania na wymienione substancje i przy diecie ubogiej w te substancje. Hydrolizat kolagenu ryb jest bogaty w glukozaminoglikany, których pochodne oligosacharydowe wzmacniają wchłanianie żelaza z pożywienia.

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Captafer

    Captafer

    tabletki - 30 tabl. - 0,4 g
    NORDIC PHARMA S.R.O.
    Powiązane artykuły
    Zbilansowana dieta - charakterystyka, zasady, zdrowe produkty żywieniowe

    Poznaj jedzenie najlepsze dla zdrowych kości

    Poznaj jedzenie najlepsze dla zdrowych kości

    Zdrowe kości na wyciągnięcie ręki Kości są najmocniejsze w wieku młodzieńczym, natomiast od 30 roku życia rozpoczyna się stopniowy ubytek masy kostnej. U kobiet proces ten wzmaga się po menopauzie, jednak są sposoby, aby go zahamować. Jedną z najlepszych...

    Lipidy - budowa i właściwości, podział, zapotrzebowanie, rola w diecie, niezdrowe kwasy tłuszczowe

    Tran - obowiązkowy produkt w domowej apteczce

    Nie od dziś wiadomo, że tran to niezwykły specyfik mający pozytywny wpływ na ludzki organizm. To skarbnica naturalnych witamin i niezwykle ważnych substancji odżywczych. Kiedyś nielubiany przez wielu za swój nieprzyjemny smak i zapach, dziś powraca do...

    Alkohole - wpływ alkoholu na zdrowie, działanie, prawdy i mity, skutki uboczne

    Tabletki na kaca. Magiczny lek czy efekt placebo?

    Tabletki na kaca. Magiczny lek czy efekt placebo?

    W sklepach i aptekach możemy spotkać wiele suplementów, które producenci reklamują jako środki na kaca. Trudno uwierzyć, że istnieją magiczne tabletki czy napoje, dzięki którym nie odczujemy skutków mocno zakrapianej alkoholem nocy. Czy faktycznie mogą...

    Owoce - rodzaje i właściwości

    Słonecznik - witaminy, minerały, kwasy tłuszczowe

    Słonecznik -  witaminy, minerały, kwasy tłuszczowe

    Pestki słonecznika są bogate w różnorodne witaminy i minerały oraz kwasy tłuszczowe. Najbardziej znane są z wysokiej zawartości witaminy E, która jest nazywana witaminą płodności gdyż ma wpływ na jej utrzymanie. Jakie jeszcze mikroelementy istotne dla...

    Owoce - owoce jadalne ze strefy umiarkowanej, owoce jadalne ze strefy podzwrotnikowej, krzewy owocowe, byliny

    Właściwości jeżyn. Dlaczego powinniśmy jeść te owoce?

    Właściwości jeżyn. Dlaczego powinniśmy jeść te owoce?

    Owoce pełne zdrowia Trwa sezon na jeżyny. Okazuje się, że te owoce doskonale orzeźwiają, są źródłem witaminy C, przyspieszają przemianę materii i wspomagają organizm z walce z cukrzycą. Jedzmy je więc na zdrowie. Nazwą "jeżyny" określa się całą rodzinę...

    #dzieńdobryWP

    #dziejesienazywo: Czy warto jeść ryby? (WIDEO)

    #dziejesienazywo: Czy warto jeść ryby?  (WIDEO)

    Korzyści z jedzenia ryb Ryby morskie są doskonałym źródłem kwasów omega 3 oraz witaminy D3. Z gatunków słodkowodnych najbogatszy skład ma pstrąg, po którego warto sięgać jak najczęściej. Oprócz kwasów i witamin, ryby zawierają również łatwo przyswajalne...

    Woda

    Jaką pić wodę?

    Woda jest od lat polecana przez specjalistów od żywienia jako zdrowy płyn, który powinien znaleźć się w diecie każdego człowieka zamiast słodkich napojów gazowanych i kalorycznych napojów. Właściwości wody są bowiem nieocenione, zwłaszcza gdy liczymy...

    Newsy

    Czy poziom witaminy D ma związek ze stwardnieniem rozsianym?

    Stwardnienie rozsiane dotyka blisko 2 milionów ludzi na świecie, jest chorobą wyniszczającą i często kompletnie nie przewidywalną. Medycyna na obecną chwilę nie dysponuje satysfakcjonującym leczeniem, zatem naukowcy pracują nad opracowaniem terapii i...

    Napoje i drinki wegańskie

    Kwas z buraków. Sprawdź, jak go przygotować

    Jeśli szukasz pomysłu na naprawdę zdrowy napój, możesz wypróbować kwas z buraków, są one bowiem cennym źródłem witaminy B i C, zawierają kwas foliowy, karoten oraz betaninę - barwnik odpowiedzialny za czerwoną barwę buraków. Ponadto wspomagają one proces...