Calcium -farmaco sm.pomarańcz.

zobacz opinie o produkcie »
Cena
-
Forma
tabletki musujące
Dawka
-
Ilość
12 tabl.
Typ
Bez recepty
Refundacja
Nie
Producent: FARMACO SP. Z O.O.

Pytania do farmaceuty

Nikt nie zadał jeszcze żadnych pytań dotyczących tego preparatu. Możesz zadać bezpłatne pytanie farmaceucie. Napisz własne pytanie lub wybierz jedno z poniższych:

Kategorie preparatu

Ten preparat należy do kategorii:

Komentarze

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
    Podziel się na Facebooku
    Zapytaj o lek

    za darmo

    • Odpowiedź w 24 godziny
    • Bez żadnych opłat
    • Wykwalifikowani farmaceuci

    farmaceutów jest teraz online

    0/500
    Uzupełnij treść pytania o ewentualne dodatkowe szczegóły i kliknij "Wyślij pytanie".

    Informacje dostępne dzięki www.osoz.pl. Dane o produkcie pobrane zostały z bazy KS-BLOZ i nie mogą być kopiowane, rozpowszechniane ani wykorzystywane bez zgody producenta bazy KS-BLOZ, firmy KAMSOFT S.A.

    Dostępne opakowania
    Calcium -farmaco sm.pomarańcz.

    Calcium -farmaco sm.pomarańcz.

    tabletki musujące - 12 tabl.
    FARMACO SP. Z O.O.
    Powiązane artykuły
    Mięso - kaloryczność, wpływ jedzenia mięsa na zdrowie, wartości odżywcze

    Azotyny dodawane do mięsa są rakotwórcze (WIDEO)

    Azotyny dodawane do mięsa są rakotwórcze (WIDEO)

    O tym, że mięso szkodzi zdrowiu naukowcy wiedzą już od dawna. Jakiś czas temu potwierdziła ten fakt Światowa Organizacja Zdrowia, informując, że przetworzone mięso zwiększa ryzyko chorób nowotworowych. W szczególności zwiększa szanse na raka jelita...

    Grzyby - właściwości odżywcze, grzyby trujące, grzyby jadalne

    Właściwości grzybów shiitake

    Grzyby shiitake to jadalna odmiana grzybów pochodząca z Chin, która słynie z leczniczych właściwości. Brązowe i mięsiste grzyby z podkręconym kapeluszem mogą mieć od 5 do 25 centymetrów średnicy. W Azji grzyby shiitake są uprawiane od ponad 1000 lat,...

    Owoce - rodzaje i właściwości

    Cytrusy - właściwości zdrowotne, najlepsza pora na ich jedzenie

    Cytrusy to grupa roślin, które najprawdopodobniej pochodzą z Indii, północnych Chin oraz Indonezji. Do Europy trafiły one za pośrednictwem Greków, którzy w sprowadzii je z Indii. Poprzez swoje liczne właściwości zdrowotne cytrusy zyskały wielką popularność...

    Owoce - rodzaje i właściwości

    Jasne czy ciemne winogrona - które są zdrowsze?

    Jasne czy ciemne winogrona - które są zdrowsze?

    Winogrona jasne i ciemne są tak samo pyszne, ale czy tak samo zdrowe? Okazuje się, że nie. Jeden składnik decyduje o wszystkim. Dlaczego warto jeść winogrona? Zacznijmy od tego, że zarówno ciemne, jak i jasne winogrona są bardzo zdrowe. Zawierają wiele...

    Owoce - rodzaje i właściwości

    Dlaczego warto jeść truskawki?

    Dlaczego warto jeść truskawki?

    Odporność organizmu Truskawki stanowią bogate źródło witaminy C, która wspomaga odporność organizmu i zapobiega powstawaniu infekcji. Wystarczy zaledwie jedna filiżanka tych owoców, aby uzyskać 100% zapotrzebowanie na tę witaminę. Wpływ na kości W truskawkach...

    #dzieńdobryWP

    #dziejesienazywo: Jak często jeść ryby? (WIDEO)

    #dziejesienazywo: Jak często jeść ryby?  (WIDEO)

    Ilość ryb w diecie Ryby powinno się jeść 2-3 razy w tygodniu. Szczególnie zdrowe są gatunki morskie, takie jak np. śledź. Zawierają one dużą ilość kwasów omega 3 i witaminy D. Porcja, jaką należy spożywać, to ok. 100-200 g. O tym, w jakiej postaci jeść...

    Zbilansowana dieta - charakterystyka, zasady, zdrowe produkty żywieniowe

    Chleb kalorie a skład, przykłady

    Chleb jest  produktem, który jest szeroko obecny w naszej diecie. Wiele osób nie wyobraża sobie śniadania bez kromki chleba czy też bułeczki. Na rynku obecnie dostępne są rozmaite rodzaje chleba między innymi: razowy, biały, zawierający dodatki ziołowe...

    Mięso - kaloryczność, wpływ jedzenia mięsa na zdrowie, wartości odżywcze

    Sprawdź, jak rozpoznać świeżą wątróbkę

    Sprawdź, jak rozpoznać świeżą wątróbkę

    Wątróbka - źródło witamin Wątróbka, zarówno drobiowa, jak i wieprzowa, to źródło wielu witamin (A, B). Ponadto jest bogactwem białka oraz żelaza. Choć do jej jedzenia nie wszyscy podchodzą entuzjastycznie, wielu z nas się na to decyduje ze względu na...

    Owoce - rodzaje i właściwości

    Banan - wartości odżywcze, właściwości zdrowotne, kaloryczność

    Banan - wartości odżywcze, właściwości zdrowotne, kaloryczność

    Banany to jadalne rośliny z rodziny biologicznej Musa, występujący na świecie w wielu odmianach i kształtach. Niemal wszystkie gatunki bananów spożywane w dzisiejszych czasach pochodzą od dwóch dziko rosnących gatunków - Musa acuminata i Musa balbisiana....